DE WAARDE VAN ECONOMISCHE SCENARIO’S EN DE KIJK OP INTEGRAAL RISICO

DE WAARDE VAN ECONOMISCHE SCENARIO’S EN DE KIJK OP INTEGRAAL RISICO
Uit de aankondiging van Ipfos:

In deze presentatie zal worden ingegaan op het veranderende risicoperspectief van institutionele beleggers en de nieuwe mogelijkheden om tot realistische scenario’s te komen. Nieuwe technische ontwikkelingen op modelgebied maken het mogelijk om ook gedrag te simuleren in toekomstige scenario’s. Bestuurders kunnen hierdoor sneller en beter inzicht krijgen in het risico / rendement profiel van hun portefeuille onder verschillende economische scenario’s, waarmee een echt dynamisch beleggingsbeleid mogelijk wordt. Tijdens deze presentatie zal ook ingegaan worden op het onderscheid tussen 'regulatory stress-testing' en 'strategic stress-testing'.

http://image.slidesharecdn.com/0fbc9a2d-f95d-4f37-b4a7-2c01fd9e5dd0-150403081033-conversion-gate01/95/het-belang-van-economische-scenarios-16-638.jpg?cb=1428327590